Va'aiga lelei paipa u'amea mama

O le eseesega autu i le va o paipa uʻamea uʻamea mama ma paipa uʻamea masani masani o le pito i totonu e faʻailo, lea o le a faʻaitiitia ai le teteʻe ma faʻateleina le suavai pe a faʻafeiloaʻi vai, e faʻafefe ai le vai ma doped i otaota i luga o le paipa paipa paʻu ese e le aafiaga o vai , E faia foi le puipui totonu o le paipa uʻamea faʻaitiitia le faʻaleagaina, faʻamautinoa le saogalemu o le tumama.E le gata i lea, o loʻo i ai uiga o le maualuga maualuga, faʻamaeʻaina lelei, puipui paipa toniga, faʻamaʻi faʻamaʻi, vevela vevela, ma isi.

E masani ona faʻaaogaina paipa uʻamea mama i le faʻapipiʻiina o paipa i fale gaosi oloa, fale gaosi meaʻai, fale meainu, fale gaosi oloa ma isi nofoaga e maualuga le saogalemu.

I le taimi lava e tasi, o nisi o meafaigaluega tumama talafeagai e manaʻomia foʻi ona faʻaogaina paipa uʻamea mama, e pei o mea e faʻamamaina ai le vai, faʻaogaina o le vai, tane faʻafefete, ma isi. Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le olaga o tagata, o mea faʻamamaina vai ua faasolosolo malie ona ulufale atu i tagata i aso uma. olaga.Ina ia aloese mai le filogia lona lua o le tulaga lelei o le vai, o loo faaaogaina lautele paipa uʻamea mama e pei o le atigi vai purifiers.

u'amea uamea u'amea lelei paipa paipa (maualuga, lelei, fa'apitoa)
Maualuluga: maualuga maualuga, maualuga maualuga, faapalepale lautele fafo ± 0.05, faapalepale mafiafia puipui e mafai foi ona oʻo atu i le ± 0.05mm, o nisi taimi e oʻo atu i le ± 0.03mm, faʻapalepale pu i totonu e matua pulea, e mafai ona oʻo i le ± 0.03 itiiti ifo i le 0.02-0.05mm, i totonu ma fafo lamolemole Ra 0.8μm Ina ua uma ona polesi, o le pito i totonu ma fafo i luga o le faagaau e mafai ona oʻo atu i le Ra 0.2-0.4μm (e pei o le faʻata mata)

Afai e i ai i le tagata faʻatau se manaʻoga faʻamaeʻa i fafo, e mafai ona oʻo i lalo ole 0.1 poʻo le 8K faʻamaeʻa luga: saʻo saʻo, saʻo le tele o oloa, ma le saʻo o loʻo i se maualuga maualuga.

E masani lava, i le umi e le mafiafia-puipui, tele-diameter stainless sanitary paipa.O le lautele pito i fafo, mafiafia puipui, ma le faapalepale pu i totonu e mafai ona pulea i totonu o le va o ± 0.05mm, ioe, o nisi taimi e maualuga atu.
304 tulaga mama paipa uamea stainless GB/T14976-2012 tulaga:

Muamua, o le mafiafia o le mafiafia o le puipui o le paipa mama mama, o le sili atu ona taugofie ma aoga, ma o le manifinifi o le mafiafia o le puipui, o le tau o le gaosiga o le a matua faateleina;

Lona lua, o le fa'agasologa o paipa fa'amama uamea e fa'atatau i lona fa'atapula'aina o galuega.E masani lava, o le saʻo lelei o le paipa uʻamea e maualalo: le mafiafia o le puipui, maualalo le susulu i totonu ma fafo o le paipa, maualuga le tau o le sizing, ma o loʻo i ai lua i totonu ma fafo, ma e le faigofie ona aveese mea uliuli.


Taimi meli: Ian-31-2023